Hiába jelentették be a babaváró támogatás meghosszabbítását 2023-ra, jogszabály nem született róla, ezért a bankok már elkezdték a visszaszámlálást. Aki biztosra akar menni, annak már csak ez a hét maradt az igénylésre.
30596588
Összegyűjtöttük, hogy az egyes támogatásoknál milyen feltételek vannak.
18736441
Több fontos kérdést tisztázott ma Novák Katalin családügyi miniszter a 2021. január elsején induló lakásfelújítási programmal kapcsolatban. A támogatás igénybevételének nem akadálya, ha a családi ingatlan haszonélvezeti joggal terhelt, azok viszont nem vehetik igénybe a támogatást, akik maguk után fizetik az egészségügyi járulékot. A Bank360.hu gyorselemzésben mutat rá a mögöttes okokra.
11449457
A babaváró hitel szigorúbb feltételei közé tartozik a társadalombiztosítási (TB) jogviszony igazolása; az igényléshez legalább a házaspár egyik tagjának három év folytonos jogviszonnyal kell rendelkezni. Mely esetekben felel meg a jogviszony, és melyekben nem? A kérdés összetett, és még mindig vannak olyan tévhitek, amelyekről érdemes beszélni - ezeket tisztázzuk ebben a cikkben.
10853780
Amikor egészségünk hatékony kezeléséről van szó, mindenki a körülményeihez képest a lehető legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást szeretné igénybe venni. Annak ellenére, hogy a magyar társadalombiztosítás a hazai egészségügyi kezelések egy viszonylag széles spektrumát lefedi, a mindennapi tapasztalatok alapján számos kényelmetlenséget is tud okozni. De nézzük meg, hogy érdemes-e magán egészségbiztosítást kötni a TB mellé?
10255280
A babaváró hitel hónapok óta pörög, de még mindig sok kérdés érkezik hozzánk, ami az elvárt társadalombiztosítási jogviszonnyal kapcsolatos. Cikkünkben ízekre szedjük a rendelet erre vonatkozó részét, tisztába tesszük a feltételeket, és összegyűjtjük a leggyakoribb tévhiteket a témával kapcsolatban.
6121614
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!