OTP Egészségpénztár

Gondoskodjon munkavállalóiról egészségpénztári juttatással!

OTP Egészségpénztár

Gondoskodjon munkavállalóiról egészségpénztári juttatással!

OTP Egészségpénztár Tartalom
2023-11-30 Frissítve: 2023-12-21
2023-11-30 Frissítve: 2023-12-21
35689960

Tudta, hogy az OTP Egészségpénztári hozzájárulást kedvező adózással adhatja munkavállalóinak? És hogy ezt rugalmasan használhatják fel kollégái, például orvosi vizsgálatra, kezelésre, gyógyszerre és akár szemüvegre? Ráadásul a kapott összeg 20%-kal „kamatozhat” is. Támogassa munkavállalói egészségét és jóllétét az OTP Egészségpénztár segítségével, vegye fel ezt a cafeteria-elemet Ön is!

 

20% adó-visszatérítést, évi akár plusz 150 ezer Ft pluszt is kaphat a munkavállaló

Az egészségpénztári megtakarítás nem véletlenül egyre népszerűbb. Hiszen az egészségpénztári számlára befizetett összeg 20%-kal gyarapodhat, az utána kapható adó-visszatérítésnek köszönhetően, melynek maximális összege 150 ezer forint évente. Ez akkor is igaz, ha valaki saját maga fizet be a számlájára, de akkor is, ha a munkáltatójától kap egészségpénztári hozzájárulást. Tehát ez a juttatás igazából még nagyobb mértékben támogatja az egészség megőrzését és a jóllét fokozását.

 

Sokrétűen felhasználható 

Ez a juttatás olyan értékes egészségügyi termékekre és szolgáltatásokra használható fel, mint a szűrővizsgálatok, fogászat és egyéb magánorvosi szolgáltatások, gyógyászati segédeszközök, gyógyszerek, szemüveg, babaápolási cikkek, sőt, bizonyos okosórák is. Ezenfelül akár a dolgozók családtagjaira is felhasználható ez a juttatás, ha bejelentik őket kedvezményezettnek. 

 

Exkluzív árkedvezményeket is kaphatnak kollégái

Számos szolgáltató, köztük magánegészségügyi klinikák és bio üzletek exkluzív 5-30% árengedményt kínálnak a pénztártagoknak, ami szintén egy lépés a tudatos, egészséges élet felé.

 

Támogatja a dolgozók egészségét és teljesítményét

​​A gondoskodó munkáltatók számára fontos a dolgozók egészségének támogatása. Ezért nekik remek megoldás az egészségpénztári hozzájárulás, amely csökkentheti táppénzes napok számát, segíthet a hatékonyság fokozásában és növelheti a dolgozói lojalitást.

 

OTP Egészségpénztár: partner az egészségmegőrzésben

Az OTP Egészségpénztárat mára már 350 ezernél is több pénztártag és több száz munkáltató tisztelt meg a bizalmával. A folyamatos innovációkkal előrukkoló OTP Egészségpénztár 13 ezer szerződött szolgáltató partnerrel áll kapcsolatban, így az igénybe vehető szolgáltatások szerte az országban elérhetők. 

 

  • Mely munkáltatók szerződhetnek az OTP Egészségpénztárral?
  • Kinek adható egészségpénztári juttatás?
  • Hogyan csatlakozhat a programhoz?

Itt találja a részleteket

 

5 ezer forint ajándék minden munkavállalónak!

Lepje meg duplán a munkavállalóit! Most ajándékba kaphatnak munkavállalói 5 ezer forintot, ha juttatásként az OTP Egészségpénztári hozzájárulást vagy adományt választja számukra! Az akció 2023. november 15. és december 31. között érvényes! 

A kedvezményes ajánlatot azok vehetik igénybe, akik természetes vagy jogi személyek, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok. Feltétel továbbá, hogy legalább 50 munkavállaló dolgozzon a cégnél és még nem lehet érvényes szerződésük az OTP Egészségpénztárral. A további részletekről itt talál információt.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!