• Személyi kölcsön

  • Autóhitel kalkulátor

Álomautó vagy családi mindenes? Autóvásárlási hitelre van szükséged önerő nélkül? Az tudtad, hogy lízinggel szemben az autóhitelnél nem kell önerőt igazolnod? Nehéz kiválasztani a megfelelő autót részletes és pontos információ nélkül. Ez igaz az autóvásárlási hitelekre és kölcsönökre is. A Bank360 autóhitel kalkulátor segít gyorsan és egyszerűen eligazodni különböző bankok ajánlatai között. Bankonként csak a Neked legkedvezőbb ajánlatot mutatjuk meg a választott hitelösszeg és futamidő alapján.

Kalkulátor beállítás
Bank
Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő
Hitel összege
Ft
Futamidő
hónap
Egyéb beállítások ...

 

Autóvásárlási kölcsön:
 

Az autóvásárlási hiteleket célzottan új vagy használt gépjármű megvásárlására lehet igénybe venni. Mivel az itt megjelenített hitelek nem klasszikus autóhitelek, hanem személyi kölcsönök így akár az autó teljes vételárát, vagy az egyéb kapcsolódó költségeket is ki lehet fizetni ebből a hitelből. Kifejezetten autóvásárlási terveid megvalósításához igényelnél kedvező feltételű kölcsönt? Válaszd ezt a hitelt, amennyiben nem szeretnéd az autót fedezetként bevonni vagy nem rendelkezel a szükséges önerővel (jellemzően minimum 20-30% a vételárnak). Erste Bank vagy K&H? Nézd meg a CIB, az MKB, a Budapest Bank, a Sberbank, de akár a Provident, a Cetelem és a Cofidis ajánlatait is, hogy a legjobb döntést hozd meg autóvásárláshoz.

 

Bank360 kalkulátor:

 

A kalkulátor az aktuális banki hirdetményekben szereplő kondíciókat veszi figyelembe. A hitelek egyes paraméterei, feltételei eltérőek bankonként, ezért a további részletekről érdemes a bank oldalán meggyőződni. A célunk az, hogy egy átlátható és összehasonlítható listában mutassuk be a banki termékeket, ezért minden esetben a kiválasztott keresési paraméterek alapján az elérhető legkedvezőbb hitelajánlatot jelenítjük meg a listában. A keresés során ki lehet választani a futamidőt és a hitelösszeget, valamint érdemes megjelölni, ha a havi nettó jövedelmed 250.000,- forint felett van, mert sok banknál innen indulnak az akciós kölcsönök. Ezen kívül, ha vállalod, hogy a jövedelmed az adott bankban utalod további kedvezményeket is kaphatsz. A hitel ajánlatokat sorba tudod rendezni bank, törlesztőrészlet, THM és teljes visszafizetendő összeg szerint is. Egyes bankok alkalmaznak ügyfélminősítés (scoring) alapú árazást is. Mivel a banki ügyfélminősítés nem publikus ezért mi a legjobb ajánlatokat szerepeltetjük az ajánlati listában. A maximum THM mértéke nem haladhatja meg a jegybanki alapkamat 24 százalékponttal növelt értékét. A maximum THM 2016. 05. 25-e óta 24,9%.

Bank360 fiatalok babzsákon ülnek
Bank360 gyakori kérdések Bank360 Fogalomtár
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text