OTP Egészségpénztár

Az OTP Egészségpénztár új funkciójával könnyebb lehet az életed

OTP Egészségpénztár

Az OTP Egészségpénztár új funkciójával könnyebb lehet az életed

OTP Egészségpénztár Tartalom
2023-12-22 Frissítve: 2024-04-08
2023-12-22 Frissítve: 2024-04-08
36403033

Az egészségpénztár legfőbb előnye a 20%-os adó-visszatérítés, ami számos élethelyzetben nyújthat segítséget: gyógyulás, életmódváltás vagy éppen iskolakezdés esetén. Az OTP Egészségpénztár most egy újabb funkcióval tette még kényelmesebbé a pénztártagjai életét, melynek következtében minimális odafigyeléssel és ügyintézéssel juthatsz hozzá az évi akár 150 ezer forint adó-visszatérítéshez. Kösd össze a bankkártyádat az OTP Egészségpénztári kártyáddal online, és élvezd a kényelmi funkciót!

 

A legfontosabb előnyök

Az első és legfontosabb, hogy az egészségpénztári számlának köszönhetően évente akár 150 ezer Ft adó-visszatérítésben részesülhetsz, az egyéni és a munkáltatói befizetések után. Hiszen 20%-os adó-visszatérítést igényelhetsz. Sőt, a cafeteria egy részét is kérheted az egészségpénztári számládra, így nem csak saját forrásból tudod támogatni saját és családod egészségét. 

 

Az új funkcióval extra egyszerű a pénztártagság: itt a kártyák összekötése

Korábban be kellett fizetned az egészségpénztári számládra, ha használni szeretted volna. Ezért figyelned kellett az egyenlegedre és a befizetéssel is foglalkoznod kellett. Azonba a kártyák összekötése funkcióval mindez már a múlté: nem kell foglalkoznod sem az egyenlegeddel, sem a befizetéssel. 

 

Az új, online funkcióval összekötheted ugyanis a bankkártyádat az OTP Egészségpénztári kártyáddal! Innentől pedig az egészségkártyás fizetéskor automatikusan a bankkártyádról történik majd a levonás, ha nincs elegendő egyenleged az egészségpénztári számládon.

 

Bár a kártya-összekötéses vásárlást is terheli levonás (6,5%), de az egészségpénztári tagság előnyei túlszárnyalják ezt a költséget. Hiszen a 20%-os adó-visszatérítésről sem kell ilyenkor lemondanod, mert az így felhasznált összeg is befizetésnek minősül.

 

Az új funkció előnyei

Automatikus

Sokaknak nehézséget jelenthet az elszámolható költségek pontos tervezése és a rendszeres befizetés. Szerencsére az egész folyamat automatizálható a kártyaösszekötés funkcióval. Így nem szükséges előre gondolkozni, gond nélkül tudsz fizetni egészségpénztári kártyáddal. A háttérben pedig a rendszer intézi a tranzakció pénzügyi részét.

 

Kényelmes

A manuális befizetés időigényes és kényelmetlen lehet számos felhasználó számára. A kártyák összekapcsolása nagymértékben javítja a felhasználói élményt. Ez a legkényelmesebb módja az egészségpénztári tagság előnyeinek kihasználására.

 

Biztonságos

Aki esetleg attól tart, hogy a bankkártyával való összekötés nem elég biztonságos, annak nem kell aggódnia. A bankkártya adatai ugyanis nem olvashatók ki az ügyfélportálról, ahol beállítható ez a funkció (www.otpportalok.hu).

 

Legyél tagja az OTP Egészségpénztárnak!

Csatlakoznál az OTP Egészségpénztárhoz? Megteheted otthonról online, vagy személyesen bármelyik OTP Bank fiókban

 

Kösd össze kártyáidat!

  1. Regisztrálj/lépj be az ügyfélportál OTP Egészségpénztári oldalára.
  2. Válaszd ezt a menüt:  „Befizetés / Kártyák összekötése”.


Részletek, további előnyök: OTP EP OLDALÁN

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Most akár 150 ezer forintot nyerhetsz!
Az OTP Egészségpénztár 10 szerencsés tagja számára a 20% adó-visszatérítés felett további 20%-kal növeli megtakarításait (maximum 150 ezer forintig). Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, akkor kövesd az alábbi lépéseket:
1. Csatlakozz az OTP Egészségpénztárhoz.
2. Fizess be legalább 20 ezer forintot egészségpénztári számládra 2023. november 20. és 2023. december 27. között. Természetesen a kártyaösszekötéses vásárlás is befizetésnek minősül. (A nyerési esélyeid növelhetők, hiszen minden további 20 ezer forintos befizetés egy újabb esély a nyereményre.)
3. Végül pedig regisztrálj a nyereményjátékra 2023. november 20. és 2023. december 27. közötti időszakban.
4. A sorsolás dátuma: 2024. január 12.

Részletek

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!