OTP Egészségpénztár nyereményjáték

Lépj év végéig, hogy akár 150 ezer forinttal növelhesd a családi kasszát

OTP Egészségpénztár nyereményjáték

Lépj év végéig, hogy akár 150 ezer forinttal növelhesd a családi kasszát

OTP Egészségpénztár Tartalom
2023-12-19 Frissítve: 2023-12-21
2023-12-19 Frissítve: 2023-12-21
36365440

Létezik egy kockázatmentes megtakarítási mód, mellyel 20%-kal növelheted a forrásodat. Ez az egészségpénztár, mellyel akár évi 150 ezer forinttal is gyarapíthatod a megtakarításodat. Lépj év végéig, hogy ne maradj le a lehetőségről! Ráadásul most nyereményjátékban is részt vehetsz, mellyel akár további 150 ezer forinthoz juthatsz!

 

1. Belépés az egészségpénztárba

Az OTP Egészségpénztárba ezt személyesen vagy online is megteheted. 

 

2. Befizetés

Ezután következik a befizetés, ami teljesülhet egyéni befizetések és munkáltatói hozzájárulások formájában is. Adó-visszatérítésként a befizetett összeg 20%-át kaphatod vissza, de évente legfeljebb 150 ezer forintot. Érdemes tehát 750 ezer forintot befizetni egy évben, hiszen így garantálható a maximális, 150 ezer forintos adó-visszatérítés.

 

Mivel közeleg az év vége, ezért figyelj rá, hogy a 2023-as befizetésed eddig érkezzen be az OTP Egészségpénztárhoz:

  • Bankkártyás feltöltéssel: december 27.
  • Azonnali átutalással: december 31.
  • Készpénzzel OTP Bank fiókokban: december 29. 12 óra

 

Ha rendelkezel nyugdíjpénztári számlával is, akkor összesen értsd a 150 ezer forint adó-visszatérítés limitet. Az adó-visszatérítést a NAV arra a pénztári számládra folyósítja a következő évben, amit megjelölsz az adóbevallásodban. Tehát azoknak éri meg egészségpénztári számlát nyitniuk, akik rendelkeznek SZJA befizetéssel.

 

3. Egészségpénztári egyenleg felhasználása

Az egészségpénztárral elérhető extra megtakarítás olyan egészségügyi szolgáltatásokra és termékekre fordítható, amelyeket amúgy is igénybe vennél. Az OTP Egészségpénztár több mint 13 ezer szerződött szolgáltatóval áll kapcsolatban. Nagyon széles az elszámolható szolgáltatások és termékek köre. Magánegészségügyi vizsgálatok, kezelések (pl. fogászat), gyógyszerek, gyermekruhák, tanszerek, tandíj, gyógyászati segédeszközök (pl. szemüveg), babaápolási termékek (pl. pelenka, tápszer), és számos egyéb dolog fizethető az egészségpénztári számlán lévő összegből.

 

A vásárlás pedig most még egyszerűbbé vált egy új funkciónak köszönhetően. A kártyaösszekötés ugyanis lehetővé teszi az OTP Egészségkártya és a bankkártya összekapcsolását, tehát nem kell folyamatosan ellenőrizni az egészségpénztári egyenleget és külön befizetni rá pénzt. Kártyaösszekötés esetén ugyanis az OTP Egészségkártyával történő fizetéskor automatikusan levonásra kerül az összekapcsolt bankkártyáról a hiányzó összeg, ha egyébként nincs elegendő egyenleg az egészségpénztári számládon. 

 

4. A 20% adó-visszatérítés kihasználása

Végül nincs más dolgod, mint élvezni a befizetések utáni 20%-os adó-visszatérítést, amely a következő évben érkezik az egészségpénztári számládra, és egyből felhasználhatod saját és kedvezményezett családtagjaid egészségügyi kiadásaira.

 

Lehet, hogy a 150 ezer forint elsőre nem tűnik jelentős támogatásnak, nem szabad elfelejteni, hogy ezt minden évben igényelheted. Tehát ha 10 évvel számolva ez már 1,5 millió forintot jelent!

 

Emellett számos szolgáltató partner árkedvezményt is biztosít az OTP Egészségpénztár tagjainak. Nem ritka, hogy 5-30%-kal alacsonyabb áron vehető igénybe magánegészségügyi szolgáltatás. Például a Budai Egészségközpont 10%-ot nyújt minden tag számára. 

 

További előny, hogy az OTP Egészségpénztári tagság nemcsak számodra, hanem kedvezményezettként akár családtagjaidnak is előnyös. Hiszen a szolgáltatások és termékek számukra is elérhetők, ha bejelented őket kedvezményezettnek, ráadásul társkártyát is igényelhetsz nekik.

 

Bár az egészségpénztári tagságnak vannak költségei, ennek ellenéri megéri a tagság, az akár 150 ezer forintos plusz miatt.

 

Várható költségek:

  • belépési díj: 2000 forint
  • működési költség (6,5%)
  • kártyadíj, 3 évre: 2900 forint
  • A minimum havi befizetés 5000 forint, amit felhasználhatsz.

 

Részletek, további előnyök: www.otpep.hu

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Most akár 150 ezer forintot nyerhetsz!
Az OTP Egészségpénztár 10 szerencsés tagja számára a 20% adó-visszatérítés felett további 20%-kal növeli megtakarításait (maximum 150 ezer forintig). Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, akkor kövesd az alábbi lépéseket:
1. Csatlakozz az OTP Egészségpénztárhoz.
2. Fizess be legalább 20 ezer forintot egészségpénztári számládra 2023. november 20. és 2023. december 27. között. Természetesen a kártyaösszekötéses vásárlás is befizetésnek minősül. (A nyerési esélyeid növelhetők, hiszen minden további 20 ezer forintos befizetés egy újabb esély a nyereményre.)
3. Végül pedig regisztrálj a nyereményjátékra 2023. november 20. és 2023. december 27. közötti időszakban.
4. A sorsolás dátuma: 2024. január 12.

Részletek

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!