Széchenyi hitel és NHP kalkulátor

NHP Hajrá, Széchenyi hitel? Itt a kalkulátor, ami megmutatja, milyen feltételekkel vehetnek fel kölcsönt a cégek

Széchenyi hitel és NHP kalkulátor

NHP Hajrá, Széchenyi hitel? Itt a kalkulátor, ami megmutatja, milyen feltételekkel vehetnek fel kölcsönt a cégek

Vrazsovits Rita
2020-07-14 Frissítve: 2022-01-18
2020-07-14 Frissítve: 2022-01-18
9494606

A vállalkozásoknak korábban nem sok lehetősége volt a vállalati hitelek összehasonlítására. Ennek most vége, a Bank360.hu NHP Hajrá és Széchenyi hitel kalkulátorokkal néhány kattintás után díjmentesen megtudhatják, milyen feltételekkel igényelhetik a kedvezményes kamatozású kölcsönöket.

 

A koronavírus járvány okozta gazdasági nehézségek miatt több oldalról is segítő kezet kaptak a vállalkozások - ezek közül a legjelentősebb programok az NHP Hajrá, valamint a Széchenyi hitel új konstrukciói. A kedvezményes hitelek iránt nagy az érdeklődés, viszont a vállalkozók számára nehéz felmérni, hogy milyen feltételekre számíthatnak, ha beadják az igénylést. Ennek az oka, hogy a vállalati termékek összetettebbek a lakossági kölcsönöknél, így a feltételek között is nehezebb eligazodni. Ezen segít a Bank360.hu új fejlesztése, a részletes online vállalati hitelkalkulátor.

 

Az új kalkulátor megmutatja a hitel költségeit és feltételeit

A Bank360.hu új vállalati hitelkalkulátorral Magyarországon elsőként nyílik lehetőség a jelenleg elérhető kedvezményes kamatozású kölcsöntípusok, az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel konstrukciók összehasonlítására. Mindkét termék a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került kis- és középvállalkozásokat segíti elsősorban, de az igénylés lehetősége minden kkv számára adott, ha megfelelnek a feltételeknek.

 

A Bank360.hu kalkulátorával egy vállalkozás felmérheti, hogy egy adott hitelösszeget milyen feltételekkel és költségekkel tud felvenni, illetve mely bankok kínálják ezeket az ajánlatokat. Emellett a bankszámla használat költségeivel is számolhatunk, ami segíthet a választásban, hiszen ezen a téren jelentős eltérések lehetnek a bankok között.

 


A Bank360.hu Széchenyi Hitel Kalkulátort minden vállalkozás használhatja megkötés nélkül, a kalkuláció pedig minden esetben ingyenes. Éppen ezért a Bank360.hu szakértői arra biztatnak, hogy az igénylés benyújtása előtt mindenképpen kalkuláljunk, és nézzük meg alaposan a feltételeket, mielőtt döntést hozunk. 

Ugyanez vonatkozik a másik kedvezményes hitelre is: az NHP Hajrá Kalkulátor a választott hitelcélt figyelembe véve segít a döntésben.


 

Hogy működik a kalkulátor?

Az NHP Hajrá és a Széchenyi hitel kalkulátorokkal mindössze néhány alapadat megadása után rendezhetjük általunk választott szempontok szerint sorba a hitelajánlatokat. A kalkuláció után azonnal megjelennek az ajánlatokhoz tartozó információk is, ahol az igénylés feltételeit és választott hitel kezdeti költségeit is megnézhetjük. 

 

5 egyszerű lépéssel hasonlíthatjuk össze kevesebb mint két perc alatt az ajánlatokat. 

 

  1. A hitelcél kiválasztása

Mindkét terméknél ez az első lépés: az NHP Hajránál azt kell megadnunk, hogy beruházásra, forgóeszközökre vagy hitelkiváltásra szeretnénk felvenni az államilag támogatott kölcsönt, a Széchenyi hitelnél pedig azt kell eldöntenünk, hogy a jelenleg hét elérhető típus közül melyikre van szükségünk.

 

  1. Alapadatok megadása

A következő teendő a hitelösszeg és a futamidő megadása. A kalkulátor csak az első lépésnél kiválasztott hitelcél feltételei szerint enged kalkulálni. Ezenkívül a vállalkozás éves nettó árbevételét kell forintban megadni - ez az információ a bankszámla költségek kiszámításában segít.

 

  1. Bankszámla használat személyre szabása

Az alapadatok megadása után a céges bankszámla használatot is személyre szabhatjuk - ez nem kötelező, de érdemes használni, hiszen így pontosabb képet kapunk a várható költségekről. A vállalati bankszámla kalkulátor szintén a Bank360.hu egyik saját fejlesztése, mely a bankok által kínált vállalati bankszámlák közül segít kiválasztani a megfelelőt. Az összekapcsolt funkciónak köszönhetően megtudhatjuk, hogy az adott hitelintézetnél mennyibe kerül a számla fenntartása, attól függően, hogy mennyit és mire használjuk. 

 

  1. Az ajánlatok megtekintése

Az Ajánlatok megtekintése gombra kattintva megjelennek a választható hitelintézetek, illetve a THM-re és a visszafizetendő összegre vonatkozó információk. Az ajánlat alatt lévő információs gombra kattintva még többet tudhatunk meg az igénylés és a törlesztés feltételeiről. 

 

  1. Kapcsolatfelvétel a bankkal 

Ha minden fontos információt átnéztünk, nincs más hátra, mint kiválasztani a számunkra szimpatikus bankot, és az Érdekel gombra kattintva megadni a vállalkozás elérhetőségét. Az adatok elküldése után a hitelintézet munkatársa hamarosan jelentkezni fog.

 

További előny: felkészülten érkezhetünk a bankba

A Bank360.hu kalkulátora egyedi fejlesztésnek számít a piacon, hiszen ilyen részletesen még nem volt lehetőség összehasonlítani a jegybank és az állam által támogatott vállalkozói hiteleket. A bankok összevetése mellett további előny, hogy az igényléshez szükséges információk is megtalálhatók az oldalon, így a bankfiókba már felkészülten érkezhetnek a vállalkozók.

 

Nem csoda, hogy népszerű az NHP Hajrá és a Széchenyi Kártya Program

Az NHP Hajrának és a Széchenyi hiteleknek számos előnye van, ami vonzóvá teszi a vállalkozók számára a lehetőséget:

  • a kedvezményes hitelek valamennyi kkv számára elérhetőek,
  • a kölcsönök széles körűen felhasználhatóak, többek között a vállalkozás működési költségeire, új beruházásokra vagy akár hitelkiváltásra is,
  • az NHP Hajrá legfeljebb 2,5 százalékos kamattal igényelhető, a Széchenyi hitel több módozatánál pedig akár 1 százaléknál alacsonyabb kamat érhető el,
  • az igényelhető hitelösszeg akár 1 milliárd forint is lehet,
  • a Széchenyi hitelnél a kamattámogatás mellett kezességi díjtámogatást is igénybe vehetünk, emellett több módozatnál is az állam fizeti a kezelési költséget.

 

Láthatjuk, hogy a kedvezményes vállalati kölcsönök legnépszerűbb elemeit a kamattámogatás és az egyéb költségek átvállalása jelenti, hiszen ez nagy segítség a jelenlegi bizonytalan helyzetben. 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!