Személyi kölcsön akciók február

Ezekre a személyi kölcsönökre érdemes lecsapni februárban

Személyi kölcsön akciók február

Ezekre a személyi kölcsönökre érdemes lecsapni februárban

Vrazsovits Rita
2020-02-11 Frissítve: 2022-01-18
2020-02-11 Frissítve: 2022-01-18
6864931

Ebben a hónapban is összehasonlítottuk az elérhető személyi kölcsön ajánlatokat, és azt is megnéztük, melyik banknál milyen kedvezményeket vehetsz igénybe. 

 

Melyik a legkedvezőbb személyi kölcsön, ha 3 millió forintra van szükségem?

 

Ez több tényezőtől is függ, de a két legfontosabb szempont, hogy milyen hosszú futamidőre vesszük fel a hitelt, és hogy mekkora nettó jövedelmet tudunk igazolni a bank felé. 

 

A kalkulátort úgy állítottuk be, hogy 3 millió forintos hitelösszegre találja meg nekünk a legkedvezőbb szabad felhasználású hitelt. A futamidőt először 60 hónapra állítottuk, a nettó igazolt jövedelmet pedig 150 ezer forintra. Ez alapján a Cetelem Bank kínálja a legkedvezőbb hitelt, 9,47 százalékos THM-mel. A Saját Ritmus személyi kölcsön havi törlesztőrészlete 61 767 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 736 020 forint. 

 

Az UniCredit Bank hitele is kedvező, a THM továbbra is 10 százalék alatt marad, egészen pontosan 9,52 százalék. A havi törlesztőrészlet 62 457 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 747 420 forint. A Takarék Fix személyi kölcsöne 10,27 százalékos THM-mel igényelhető, a havi törlesztőrészlet 62 442 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 799 740 forint.

 

Kedvező személyi kölcsönök

 

Ha ennél magasabb, például 250 ezer forint feletti nettó jövedelmet tudunk igazolni, akkor a fentieknél kedvezőbb ajánlatokra számíthatunk. Az UniCredit Stabil kamat személyi kölcsönét 6,74 százalékos THM-mel vehetjük igénybe. A törlesztőrészlet 58 754 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 525 240 forint. A Takarék Fix Személyi Kölcsön Extra 8,06 százalékos THM-mel igényelhető, a havi törlesztőrészlet 59 527 forint, a visszafizetendő összeg pedig 3 624 360 forint. A CIB Előrelépő személyi kölcsöne 8,17 százalékos THM-mel vehető fel, a törlesztőrészlet 60 654 forint, a visszafizetendő összeg pedig 3 639 240 forint. 

 

Kedvező személyi kölcsönök

 

Magasabb hitelösszegért érdemes újra kalkulálni

Ha ennél magasabb hitelösszegre van szükségünk, és nem szeretnénk ingatlanfedezetet bevonni, akkor érdemes újra kalkulálni, hiszen nem biztos, hogy minden alkalommal ugyanaz a bank nyújtja a legkedvezőbb ajánlatot. Ha 10 millió forintot szeretnénk ebben a formában igényelni, akkor nincs sok választásunk, hiszen több hitelintézet 7-8 millió forintnál húzza meg a határt. Az Erste Banknál viszont elérhető a 10 millió forintos hitelösszeg, 8,21 százalékos THM mellett. A kölcsön szabad felhasználású, tehát arra fordítjuk, amire szeretnénk, a bank felé nem kell igazolni a hitelcélt.

 

Szintén elérhető a 10 millió forintos hitelösszeg a Sberbanknál, a CIB Banknál és a K&H Banknál is - utóbbinál viszont ekkora hitelösszeget csak akkor igényelhetünk, ha igazoltan ingatlancélra fordítjuk az összeget. 

 

Személyi kölcsön akciók 2020. februárban

 

Cetelem

 

A Cetelemnél személyi kölcsönt igénylő ügyfelek 2020. január 11. és március 31. között 20 000 forint értékű ALZA vásárlási utalványt kapnak, ha eleget tesznek a következő feltételeknek:

 

  • az igényelt hitelösszegnek el kell érnie legalább a 2 millió forintot,

  • a folyósításnak meg kell történnie legkésőbb április 30-ig,

  • a törlesztésnél a csoportos beszedést kell választani,

  • legkésőbb április 30-ig regisztrálni kell a netbankba,

  • április 30-ig nem lehet késedelem a hiteltörlesztésben.

 

Raiffeisen Bank

 

A Raiffeisen Bank az új ügyfeleknek 4 százalékos kamatkedvezményt ad, abban az esetben, ha 2020. január 7-én nincs a Raiffeisen Banknál lakossági bankszámlája, illetve a kölcsönigénylés pillanatában lakossági hitele sem a banknál. Az igényléshez szükség havi nettó jövedelem 100 ezer forint, tehát akár minimálbérrel is elérhető ez a kedvezmény.

 

OTP Bank

 

Az OTP Bank kamatkedvezménnyel biztatja az ügyfeleit az online hiteligénylésre. A 2020. január 13-tól visszavonásig, de legkésőbb 2020. március 29-ig benyújtott igénylések esetében 1 százalékpont kamatkedvezményt kapnak az igénylők.

 

Hiteligénylés előtt legyen a 0. lépés az összehasonlítás - hidd el, megéri!

 

Természetes, hogy több hitelajánlatot is megnézünk, mielőtt kiválasztjuk a számunkra megfelelőt - mint ahogyan cipőből sem csak egyet próbálunk fel a boltban. Ez még az internetet böngészve is órákat, napokat vehet igénybe, hiszen a banki hirdetmények olvasgatása nem túl élvezetes feladat. Ezt a terhet veszi le a hiteligénylők válláról a személyi kölcsön kalkulátor, amely néhány kattintás után listázza az elérhető ajánlatokat. 

 

Nagy előny a szabad felhasználás

 

Érdemes tehát figyelmesen kalkulálni, hiszen akár egy kisebb hitelösszegnél is jelentős különbség lehet a visszafizetendő összeget tekintve, ezenkívül bármilyen élethelyzetben kapóra jöhet egy kedvező ajánlat. Mivel szabadon felhasználható a hitel, így például autóvásárlásra is fordítható, vagy ha a meglévő, drága fogyasztási hiteleidet szeretnéd vele kiváltani, erre is van lehetőség. 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!