Most még a sberbankos ismerős számlanyitásával is pénzt kereshetünk

Számlanyitási akciók újratöltve: akár 80 ezer forint jóváírás is elérhető

Most még a sberbankos ismerős számlanyitásával is pénzt kereshetünk

Számlanyitási akciók újratöltve: akár 80 ezer forint jóváírás is elérhető

Vrazsovits Rita
2022-03-07 Frissítve: 2023-10-26
2022-03-07 Frissítve: 2023-10-26
19472278

A Sberbank megszűnése miatt sok ügyfélnek kell új bank után néznie a napokban. A lakossági számlacsomagok között több kedvező ajánlatot is találtunk, emellett azt is érdemes megnézni, hogy milyen számlanyitási akciókkal várnak. Az új helyzetben több banknak is megnyílt a bukszája: van olyan pénzintézet, ahol akár 80 ezer forintot is össze lehet gyűjteni, ha csatlakozunk az ügyféltáborához. Többen díjazzák azt is, ha számlaügyfelet hozunk a banknak, ezért most tízezreket érhet egy olyan ismerős, aki eddig a Sberbanknál vezette a számláját. 

 

A Revolut és más neobankok példáját követve egyre több pénzintézet kecsegtet kedvezményekkel vagy jóváírással, cserébe a számlanyitásért és az ügyfélajánlásokért. Alapvetően egyszeri kedvezményekről van szó, amelyeknél fontosabbak a hosszabb távon is elérhető kedvezmények, valamint a jól működő infrastruktúra. Van azonban olyan lehetőség is, amellyel egy év alatt az éves számlavezetési költségek többszörösére tehetünk szert, ha a bank ügyfélszerző ügynökévé válunk. Így megéri elgondolkodni a váltáson még annak is, aki nem a Sberbank csődje miatt kénytelen költöztetni a pénzét. 

 

Ha meguntad, hogy pénzt dobsz ki az ablakon, válaszd ki a számodra kedvező bankszámlát a Bank360 kalkulátorával!

A legkedvezőbb bankszámla ajánlatok

 

Több tízezer forintot is kereshetünk egy pár perces számlanyitással

 

A Budapest Banknál kifejezetten számlanyitási akciót nem találtunk, csomagjaik között viszont több is akad, ahol nem kell fizetni a számlavezetésért és a csoportos beszedési megbízásokért sem. A Komfort csomaghoz a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeget kell érkeztetni a számlára, a Zéró csomagnál ennek a dupláját, ez jelenleg 266 ezer forint. A Prémium Plusz számlacsomaghoz pedig a Zéró duplája, vagyis a nettó minimálbér négyszeresére van szükség jövedelemként, ami 532 ezer forintnak felel meg. 

 

Hasonlítsd össze az alábbi kalkulátorral az elérhető személyi kölcsönöket! Állítsd be, hogy mekkora hitelösszegre van szükséged, és találd meg a számodra ideális ajánlatot! A kalkuláció ingyenes.

 

A CIB Bank ügyfélajánló programja nemcsak a pénztárcájukat hizlalni vágyó ügyfeleknek kedvez, hanem a környezetnek is, ugyanis minden ajánlottként érkező új ügyfél után elültetnek egy fát az Erdőmentő Alapítvány segítségével. Nem mellékesen az ajánló és az ajánlott ügyfél is kap 20-20 ezer forintot, ami akár meg is többszörözhető, mivel négy ügyfél ajánlására is van lehetőség. Az akció 2022. április 30-ig vehető igénybe.

 

A CIB-nél azok is jól járhatnak, akik életük első bankszámláját nyitják meg. Az ECO Start, illetve az ECO FirstStep bankszámlát választva négy hónapon keresztül havi 5000 forintot ír jóvá a bank a gyerek számlájára. A számlanyitás feltétele, hogy a gyermek még ne legyen 18 éves, illetve, hogy a törvényes képviselő (aki még nem a CIB ügyfele) is nyisson egy ECO vagy ECO Plusz számlát, lehetőleg a gyerek számla megnyitása előtt vagy után öt munkanappal. A gyermekkedvezmény akár az ügyfélajánló kedvezménnyel is összevonható, így akár családostól is megérheti átmenni a CIB Bankhoz. 

 

Az Erste Bank számlanyitási akciót jelenleg nem hirdet, azzal viszont kedveznek a sberbankos ügyfeleknek, hogy kifejezetten miattuk tartják tovább nyitva a fiókokat. Aki az Erste iránt érdeklődik, több csomag közül választhat:

 

  • a George számlához havi 100 ezer forintos jóváírást vár el, a csomagdíjak az elektronikus tranzakciós sávoktól függenek,
  • az Egyszámla Díjcsomagnál magasabb jövedelemmel vagy kártyahasználattal csökkenthető a havidíj, 
  • a Privilégium X csomagnál a kevdezményes számlavezetés feltétele, hogy minimum 225 ezer forint egy összegben, minimum 300 ezer forint két részletben érkezzen a számlára, 
  • a Diák EgySzámla csomagot 14-26 évesek vehetik igénybe. 

 

A Gránit Bank a szelfis számlanyitást díjazza, 10 ezer forint jóváírással. Erre online számlanyitás esetén van lehetőség, de csak akkor, ha korábban még nem voltunk a Gránit Bank ügyfelei. A jóváírásra mindössze öt munkanapot kell várni. Az akció 2022. április 15-ig vehető igénybe. 

 

A K&H Bank a magyar piacon egy viszonylag szokatlan, de logikus megoldást alkalmaz az új ügyfeleknél. A Kényelmi plusz számlacsomag az első három hónapban ingyenes, utána pedig a számlahasználati szokások alapján kínál fel egy másik díjcsomagot. Olyat, ami az első három hónap tapasztalatai és tranzakciói alapján a legmegfelelőbb a kínálatból.

 

Az MKB Bank nyitási akciója azokra az új ügyfelekre vonatkozik, akiknek a nyitást megelőző két évben nem volt bankszámlája az MKB Banknál. Az akció az első három hónapban él, ebben az időszakban nem kell számlavezetési díjat fizetni az Extra, a Klassz és a Prémium számlacsomagoknál sem. 

 

A Raiffeisen Bank a CIB-hez és a Gránithoz hasonlóan jóváírási akcióval várja az új ügyfeleket. A 20 ezer forintos ajándékpénzért cserébe egy éves hűségnyilatkozatot kell aláírni. Az összeget a bank legkésőbb 2022. április 15-ig jóváírja a számlán. Ha a Díjnyertes csomagot választjuk, havi 200 ezer forintos jóváírást kell vállalni, ami akár két részletben is érkezhet a számlára. A számla a bankfiókokban és online is megnyitható.

 

Az UniCredit Bank ügyfélajánló programja visszavonásig, de legkésőbb 2022. március 31-ig érvényes. Lakossági ügyfélért 5000 forintot kap az ajánló és az ajánlott is. Sikeres ajánlás esetén az ajánló és ajánlott is részt vehet egy nyereményjátékban, amely során három sorsolást is tartanak. Az egyes nyereményjátékok alkalmával 100 ezer forint jóváírásban részesül az adott időszak nyertese.

 

A lakossági ügyfelek mellett a kis- és középvállalatok is jól járhatnak az ügyfelek ajánlásával: új ügyfelenként 20 ezer forintra tehetnek így szert. 

 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!