Online igényelhető személyi kölcsön

Kerüld el a személyes kontaktust a koronavírus alatt - igényelj online személyi kölcsönt!

Online igényelhető személyi kölcsön

Kerüld el a személyes kontaktust a koronavírus alatt - igényelj online személyi kölcsönt!

Vrazsovits Rita
2020-03-16 Frissítve: 2022-01-18
2020-03-16 Frissítve: 2022-01-18
7325893

A koronavírus terjedése miatt érthető, ha nem szeretnénk időt tölteni a banki ügyintézéssel. Ha valaki emiatt halasztaná el a hiteligénylést, akkor van egy jó hírünk: erre nem lesz szükség, hiszen több banknál is van lehetőség arra, hogy online vegyünk fel hitelt. Összegyűjtöttünk minden információt, amely segít megtalálni a legkedvezőbb, online is igényelhető személyi kölcsönt.

 

Mitől lesz online egy személyi kölcsön?

 

Röviden: attól, hogy az igénylés folyamata az igényléstől a szerződéskötésig online történik, és anélkül megoldható minden lépés, hogy be kellene mennünk a bankfiókba. A folyamat egyes részletei eltérhetnek a bankoknál, de a lényeg általában megegyezik: az online kalkuláció, a személyes adatok és jövedelmi információk megadása után videóhívás útján azonosít bennünket a bank munkatársa. Ezután nincs más teendőnk, mint alaposan átnézni a szerződéstervezetet, és aláírni a szerződést digitálisan. A szerződéskötés után perceken belül megérkezhet a hitelösszeg a bankszámlára. 

 

Van olyan hitelintézet is, ahol még csak “félig” működik az online igénylés. Ez azt jelenti, hogy a folyamat egy része (a kalkuláció, az adatok megadása és az ügyfélazonosítás is) már online is működik, viszont a szerződés aláírására csak a fiókban kerülhet sor. Összefoglalónkba ezeknek a bankoknak a hitelajánlatai is bekerültek.  

 

Online személyi kölcsön ajánlatok

 

Összegyűjtöttük, melyik banknál érhető el a személyi kölcsön igénylés az elejétől a végéig online, illetve, hogy ezek közül melyik banknál tudunk a legkedvezőbb feltételekkel 3 millió forintot igényelni, 60 hónapos futamidőre.

 

CIB Előrelépő személyi kölcsön, akár 7 perc alatt

 

A CIB Banknál – ha meglévő ügyfelek vagyunk – akkor akár 7 perc alatt személyi kölcsönhöz juthatunk a bank mobilalkalmazásában, ha pedig új ügyfelek vagyunk, akkor a bank honlapján van lehetőségünk az online igénylésre, akár 20 perc alatt. Ha a CIB Bank weboldalán keresztül adjuk le az igénylést új ügyfélként, akkor legfeljebb 3 millió forintot igényelhetünk, ha pedig meglévő ügyfélként a mobilbankot választjuk, akkor 6,99 millió forint is elérhető ezen a módon. 

 

Ha 3 millió forintot veszünk fel 60 hónapos futamidőre, legalább 250 000 forintos nettó jövedelemmel, a THM 8,17 százalék, a havi törlesztőrészlet 60 654 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 639 240 forint. A Bank360 személyi kölcsön kalkulátora is jelzi, hogy ez az ajánlat elérhető online igényléssel. 

 

100% online hitelfelvétel a Cofidisnél is

 

A Cofidis Fapados kölcsöne is igényelhető online, ráadásul rögtön három mód közül választhatunk:

 

  • videós azonosítás szóbeli szerződéskötéssel: papírmentes igénylés, ahol a személyes adatok megadása és az előminősítés után akár szóban is jóváhagyhatjuk a szerződéstervezetet. Az “aláírás” után 24 órán belül folyósítja a bank az összeget. A hangalapú aláírás szerződéskötésnél egyedül a Cofidisnél érhető el a magyarországi bankok közül.

  • videós azonosítás szerződéskötéssel: ha ezt az ügymenetet választjuk, akkor a szerződés aláírását kivéve minden online történik. A szerződést nekünk kell kinyomtatni és aláírni, majd postán eljuttatni a Cofidishez.

  • videós azonosítás elektronikus aláírással: ebben az esetben a folyamat minden része online zajlik. A kalkuláció, az ügyfélazonosítás és a hitelbírálat után megkapjuk szerződést, és három napunk van arra, hogy elektronikus formában aláírjuk.

 

Az online szerződéskötés lehetősége elérhető minden személyi kölcsönnél és áruhitelnél, amit a Cofidisnél lehet igényelni - összeghatár nélkül.

 

Ahhoz, hogy a Cofidis Fapados személyi kölcsön ajánlatát 3 millió forintra és 60 hónapos futamidőre igénybe vegyük, legalább 200 000 forintos nettó jövedelemre van szükség. A THM 7,90 százalék, a havi törlesztőrészlet 60 296 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 617 760 forint. 

 

K&H Bank: személyi kölcsön 100% online, az új ügyfeleknek is

 

A K&H Banknál meglévő és új ügyfelek is igényelhetnek személyi hitelt, de eltérően. Új ügyfélként körülbelül 30 percet vesz igénybe a folyamat, és ebben már a folyósítás is benne van. Legfeljebb 1,5 millió forint igényelhető, és feltétel, hogy az igénylés pillanatában a következő bankok valamelyikénél legyen a számlánk: 

 

  • Budapest Bank, 

  • Erste Bank, 

  • MKB Bank, 

  • OTP Bank, 

  • Raiffeisen Bank,

  • UniCredit Bank.

 

Ha már korábban is a K&H-nál bankoltunk, akkor az e-bankon belül kell kiválasztani a személyi kölcsön igénylés opciót, és ott az online kalkuláció után néhány percen belül megkapjuk a hitelbírálat eredményét, az e-bank felületén. A szerződés átolvasása és aláírása után a folyósítás akár néhány percen belül megtörténhet. Az e-bankban a maximálisan igényelhető hitelösszeg 7 millió forint. 

 

3 millió forintos hitelösszegnél a THM 8,10 százalék, a havi törlesztőrészlet 60 100 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 635 580 forint. 

 

Az OTP Bank kamatkedvezményt ad az online igénylőknek

 

Az OTP Banknál jelenleg csak azoknak az ügyfeleknek érhető el a 100 százalékos online igénylés, akik a számlájukat a banknál vezetik. Ők az internetbankon keresztül tudják végigvinni a folyamatot, így nem kell bemenniük a bankfiókba. 

 

Az online kamatkedvezmény azonban azok számára is elérhető, akiknek nincs netbankjuk az OTP-nél; a lényeg, hogy az igénylés elindítása online történjen. Ők teljesen nem fogják tudni kikerülni a bankfióki ügyintézést, mivel a szerződést csak személyesen tudják aláírni.

 

Az online igénylők 1 százalék kamatkedvezményt vehetnek igénybe. Ez 3 millió forint szabad felhasználású személyi kölcsönnél azt jelenti, hogy 16,30 százalékos THM-mel vehetjük fel a hitelt. A havi törlesztőrészlet 60 hónapos futamidővel számolva 71 682 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 4 300 920 forint. 

 

A Cetelemnél is elindíthatjuk online az igénylést

 

Ha a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsöne iránt érdeklődünk, akkor a bank weboldalán beadhatjuk az igénylést. Ehhez kalkulálnunk kell, majd meg kell adnunk a személyes adatainkat a felületen. Ha korábban már szerződésben álltunk a Cetelemmel, akkor a folyamat gyorsabb, hiszen az adatok megadására nem lesz szükség. A teljes folyamatot azonban még nem tudjuk végigcsinálni online, a szerződéskötés miatt be kell mennünk a bankfiókba. 

 

Íme a Cetelem legkedvezőbb ajánlata, ha 3 millió forint személyi kölcsönt szeretnénk igényelni: a THM 9,47 százalék, a havi törlesztőrészlet 61 767 forint, a visszafizetendő összeg pedig 3 736 020 forint. 

 

A Sberbanknál kedvezményt kapnak az online igénylők

 

A Sberbank Fair Expressz Plusz személyi kölcsönét 0,5 százalékos kamatkedvezménnyel vehetjük igénybe, abban az esetben, ha az igénylést videóchaten keresztül kezdeményezzük. Sikeres bírálat esetén a folyósításra akár 2 munkanapon sor kerülhet, ha a benyújtott dokumentáció hiánytalan.

Három millió forint hitel igénylésénél a THM 7,17 százalék, a havi törlesztőrészlet 58 765 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 3 568 263 forint.

 

Melyik a legkedvezőbb online hitel?

 

Összefoglaltuk egy táblázatban a személyi kölcsön piacon elérhető kedvező ajánlatokat:

Online igényelhető személyi kölcsön

 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!