ÉletbiztosításÉletbiztosítás

Válaszd az NN-Bank360 Életbiztosítási csomagot!

 • Szolgáltatás bármely okú halál vagy bármely okú legalább 70%-ot elérő maradandó egészségkárosodás esetén.
  Tájékozódj a részletekről!
 • Prémium csomag esetén 20 millió forintos szolgáltatás is választható.
 • Életkortól független díj.

Csatlakozás online akár néhány perc alatt.

Életbiztosítási csomag,
NN-Bank360 Csoportos személybiztosítás

Bemutatjuk neked az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítást, mely segítséget nyújthat tartós keresőképtelenség vagy munkanélküliség, illetve súlyos egészségkárosodás esetén a kieső jövedelem pótlásában vagy akár váratlan tragédia esetén is a szeretteidnek, melyet könnyedén a saját élethelyzetedhez alakíthatsz. Ezen az oldalon az Életbiztosítási csomaghoz csatlakozhatsz, amely bármely okú haláleset vagy legalább 70%-ot elérő bármely ok miatt bekövetkező maradandó egészségkárosodás esetén szolgáltat. Amennyiben a Jövedelempótló csomagról is szeretnél tájékozódni, vagy ha azt a csomagot is választanád kattints ide.

Kérdésed van a biztosítással kapcsolatban? Munkatársunknál hétköznapokon reggel 8 és délután 4 között tudsz érdeklődni a következő telefonszámon: +36 1 817 0103

Életbiztosítás

Milyen védelmet nyújt az Életbiztosítási csomag?

Bármely okú halál és legalább 70%-ot elérő, bármely ok miatt bekövetkező maradandó egészségkárosodás esetén az alcsomaghoz tartozó biztosítási összeget téríti meg a biztosító, amennyiben szolgáltatási kötelezettsége beáll.

Bármely okú halál és bármely okú legalább 70%-os maradandó egészségkárosodás esetén térít a biztosító

Életbiztosítás

Miért válaszd az Életbiztosítási csomagot?

Az Életbiztosítási csomag anyagi segítséget nyújthat akkor, amikor egy váratlan tragédia miatt a szeretteid megélhetése, az általad kitűzött célok elérése, vagy a hitelek törlesztése veszélybe kerül. A csoportos biztosítás előnye a kedvező díj lehetősége és a biztosításhoz való csatlakozás egyszerű és gyors folyamata.

Kedvező díj lehetőségével, egyszerűen és gyorsan csatlakozhatsz!

Életbiztosítás

Hogyan csatlakozhatok a biztosításhoz?

Az NN-Bank360 Csoportos személybiztosításhoz adataid megadása és az egészségi állapotoddal kapcsolatos kérdések megválaszolása után, a biztosítotti nyilatkozat megtételével csatlakozhatsz (ha megfelelsz a biztosítottá válás feltételeinek) néhány perc alatt, 100%-ban online. A rád eső díjrészt havonta, bankkártyával fizetheted.

A csatlakozási folyamat 100%-ban online

ElérhetőVálaszd a neked megfelelő Életbiztosítási alcsomagokt!

Válaszd a Neked megfelelőt! Bármely okú halál és Bármely okú legalább 70%-ot elérő maradandó egészségkárosodás fedezetekkel
Választható Életbiztosítási alcsomagok és biztosítási összegek

Válassz Jövedelempótló csomagot is!

Mindkét csomag igénylésekor 10% kedvezmény a fizetendő díjból!
A Jövedelempótló csomag igénylésével a feltételektől függően munkanélküliség és keresőképtelenség esetén is biztosítva lehetsz.
Mindenképpen tájékozódj a részletekről!

Letölthető dokumentumok

Mielőtt csatlakoznál az NN-Bank360 Csoportos személybiztosításhoz, kérünk mindenképpen alaposan tanulmányozd át a részleteket tartalmazó Szerződési Feltételeket és Ügyféltájékoztató dokumentumokat, ismerd meg, hogy mikor, milyen feltételekkel jár a haláleseti, a legalább 70%-ot elérő maradandó egészségkárosodási, a munkanélküliségi és a keresőképtelenségi szolgáltatás. Ezek segítenek neked abban, hogy a csatlakozásról megalapozott döntést hozhass.

Miért éri meg?

Életbiztosítás

Segítségnyújtás egy váratlan esemény bekövetkezésénél

A biztosítás anyagi támogatást nyújthat egy nem várt esemény bekövetkezésekor a biztosított vagy a családja részére

Életbiztosítás

Gyors, egyszerű, online szerződéskötés

Nincs szükség orvosi vizsgálatra, a kötési folyamat 100% online

Életbiztosítás

Segítség a családod részére

A biztosító az igény elbírálását követően a biztosítási összeget a szükséges dokumentumok beérkezése után 30 napon belül kifizeti a kedvezményezett részére.

Életbiztosítás

A biztosítási szolgáltatás akár egy hitel törlesztéseként is felhasználható

A biztosítási szolgáltatás felhasználható fennálló hitel törlesztéséhez, így egy váratlan esemény esetén is gondoskodhatsz családod életszínvonaláról

Életbiztosítás

Díjfizetés

A rád eső havi biztosítási díjrészt a Szerződő részére kell megfizetned, amit kizárólag bankkártyával tudsz megtenni az OTP SimplePayen keresztül. A rád vonatkozó első díjrész a csoportos biztosításhoz való csatlakozáskor, minden további díjrész pedig havonta előre, minden hónap 5-én automatikusan levonásra kerül a bankszámládról. A fizetéssel kapcsolatos további információkat itt találod.

NN-Bank360 Csoportos személybiztosítás

Bemutatjuk neked az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítást, mely segítséget nyújthat tartós keresőképtelenség vagy munkanélküliség, illetve súlyos egészségkárosodás esetén a kieső jövedelem pótlásában vagy akár váratlan tragédia esetén is a szeretteidnek, melyet könnyedén a saját élethelyzetedhez alakíthatsz.

Az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítás az NN Biztosító Zrt. és a Bank360 Közvetítő Kft. közötti csoportos biztosítási szerződés eredményeként jött létre.

Biztosított lehet az a 18 és 60 év közötti természetes személy, aki a Bank360 Közvetítő Kft.-nél, a www.bank360.hu oldalon (Honlap) regisztrációval rendelkezik és a Csoportos Biztosításhoz elektronikus távközlő eszköz útján a Honlapon keresztül megtett Biztosítotti Nyilatkozattal csatlakozik, és egyúttal vállalja a rá eső biztosítási díjrész megfizetését a Szerződő részére, és a díjfizetést folyamatosan teljesíti. A biztosított életkora a biztosítási szerződéshez való csatlakozási nyilatkozat megtételekor (belépési kor) 18 és 55 év között lehet.

 

Kétféle Biztosítási csomag érhető el, különböző alcsomagokkal, eltérő szolgáltatási összegekkel.

 

Az Életbiztosítási csomag tartalma:

 • bármely okú halál biztosítási fedezet és
 • bármely okú legalább 70%-os maradandó maradandó egészségkárosodás biztosítási fedezet.
   

A Jövedelempótló csomag tartalma:

 • bármely okú 60 napot meghaladó keresőképtelenség biztosítási fedezet
 • 60 napot meghaladó munkanélküliség biztosítási fedezet, 180 napos várakozási idő alkalmazásával.

 

Fenti csomagok alcsomagjai közül választhatod bármelyiket külön-külön, vagy a teljes körű védelem megteremtése érdekében mindkét csomagból az igényeidnek megfelelő szolgáltatási szinttel rendelkező alcsomagot.

Ezen az oldalon az Életbiztosítási csomaghoz csatlakozhatsz, amely bármely okú haláleset vagy legalább 70%-ot elérő bármely ok miatt bekövetkező maradandó egészségkárosodás esetén szolgáltat.

 

Mielőtt csatlakoznál a NN-Bank360 Csoportos személybiztosításhoz, kérjük mindenképpen alaposan tanulmányozd át a részleteket tartalmazó Szerződési Feltételeket és ügyfél-tájékoztató dokumentumokat. Ezek segítenek neked abban, hogy a csatlakozásról megalapozott döntést hozhass.

Bármely okú, legalább 70%-os maradandó egészségkárosodás

Biztosítási esemény a Biztosítottra vonatkozó kockázatviselés ideje alatt bármely okból bekövetkező, legalább 70%-os mértéket elérő maradandó egészségkárosodás, amelynek mértékét az ennek megállapítására jogosult szakértői bizottság szakvéleménye határozza meg. 

A biztosítási esemény bekövetkezésének időpontja az egészségkárosodás bekövetkezésének a szakértői bizottság (Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal szakértői bizottsága) szakvéleményében meghatározott időpontja, vagy ilyen időpont hiányában a szakvélemény elkészítéséhez lefolytatott vizsgálat időpontja, feltéve, ha ezek az időpontok nem korábbiak, mint a kockázatviselés kezdete. 

Azokat az eseteket, amikor a biztosító nem szolgáltat (mentesülés, kizárás esetei) a Szerződési Feltételek tartalmazzák.

Biztosító kockázatviselése nem terjed ki, többek között az alábbi esetekre (a felsorolás nem teljeskörű, a teljeskörű felsorolást a szerződési feltételek tartalmazzák!):

Főbb kizárások:

 • a bekövetkezett biztosítási esemény a kockázatviselés kezdete előtt már meglévő betegség következménye;
 • nem szervezett légi forgalom keretében történő repülőtevékenység (pl. ejtőernyős ugrás, sárkányrepülés), extrém sporttevékenység
 • a biztosító kockázatviselése nem terjed ki arra az esetre, ha a Biztosított egészségkárosodása bekövetkezésének a szakértői szerv szakvéleményében meghatározott időpontja korábbi, mint a Biztosítottra vonatkozó kockázatviselés kezdete.

 
Főbb mentesülési okok:

A haláleseti biztosítási esemény kivételével Biztosító mentesül a szolgáltatási kötelezettség alól többek között akkor, ha a biztosítási eseményt a Biztosított, vagy a vele közös háztartásban élő hozzátartozója jogellenesen, szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartással okozta.

A további kizárásokat és mentesüléseket az Általános és Különös Biztosítási Feltételek rendelkezései tartalmazzák.

Tájékozódj a részletekről!

Bármely okú haláleset

Biztosítási esemény a Biztosítottnak a rá vonatkozó kockázatviselési tartam alatt bekövetkező halála. Azokat az eseteket, amikor a biztosító nem szolgáltat (mentesülés, kizárás esetei) a Szerződési Feltételek tartalmazzák. Tájékozódj a részletekről!

Biztosító kockázatviselése nem terjed ki, többek között az alábbiakra (a felsorolás nem teljeskörű, a teljeskörű felsorolást a szerződési feltételek tartalmazzák!):

Főbb kizárások:

 • a bekövetkezett biztosítási esemény a kockázatviselés kezdete előtt már meglévő betegség következménye;
 • nem szervezett légi forgalom keretében történő repülőtevékenység (pl. ejtőernyős ugrás, sárkányrepülés), extrém sporttevékenység.

 
Főbb Mentesülési okok:

A Biztosító mentesül a szolgáltatási kötelezettség alól akkor, ha

 • a Biztosított halálát a Kedvezményezett szándékosan okozta,
 • ha a Biztosított szándékosan elkövetett súlyos bűncselekménye folytán vagy azzal összefüggésben, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül elkövetett öngyilkosság következtében hal meg.

A további kizárásokat és mentesüléseket az Általános és Különös Biztosítási Feltételek rendelkezései tartalmazzák. Tájékozódj a részletekről!

Mikor kezdődik a biztosító kockázatviselése?

A Biztosító adott Biztosítottra vonatkozó kockázatviselése a Csoportos Biztosításhoz való csatlakozását követő hónap első napjának 12:00 órájától kezdődik, és jön létre a biztosítotti jogviszony feltéve, hogy a Biztosító a Biztosított Biztosítotti Nyilatkozatban megtett csatlakozási kérelmét elfogadta.

Belépési korhatár

Az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítás belépési korhatára 18-55 év, tehát abban az esetben lehet csatlakozni a biztosításhoz, ha a biztosított már elmúlt 18 éves, de még nem töltötte be az 55 éves kort. Az életkor a csatlakozás évszáma és a születési évszám különbsége.

Kilépési korhatár

A kilépési korhatár betöltésével a biztosítottra vonatkozó kockázatviselés megszűnik. Az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítás esetén ez annak a biztosítási évnek az utolsó napján 24:00 órakor történik meg, amelyik biztosítás évben a biztosított betölti a 60 éves életkort. Az életkor az aktuális évszám és a születési évszám különbsége.

Egészségi állapot felmérésének módja

A biztosító egészségi nyilatkozaton alapuló kockázatelbírálást alkalmaz, emiatt a csoportos biztosításhoz való csatlakozáshoz egy rövid, néhány kérdésből álló online kérdőív kitöltésére van szükség, amely a biztosított egészségi állapotát méri fel. 

Biztosítás havi díja

A csoportos biztosítás díja változó, a Biztosított csatlakozásakor megállapított díj az adott biztosítási évre érvényes, de a díjat a Biztosított életkora nem befolyásolja. A biztosítás díját a Szerződő, a Bank360 Közvetítő Kft.  fizeti meg a Biztosítónak.  A rád eső havi biztosítási díjrészt a Szerződő részére kell megfizetned, amit kizárólag bankkártyával tudsz megtenni az OTP SimplePayen keresztül. A rád vonatkozó első díjrész a csoportos biztosításhoz való csatlakozáskor, minden további díjrész pedig havonta, előre, minden hónap 5-én automatikusan levonásra kerül a bankszámládról. A fizetéssel kapcsolatos további információkat itt találod.

Mi történik, ha nem tudom tovább fizetni a biztosításomat?

Abban az esetben, ha a Szerződő nem tudja az aktuálisan fizetendő díjrészt a hónap 5. napján beszedni a Biztosítottól a csatlakozáskor regisztrál bankkártyáról Simplepay-en keresztül, akkor azt kétnaponta ismét megkísérli a díjrész megfizetéséig, de legkésőbb a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig.

Ha a Biztosítottra vonatkozó díjrészt a Szerződő nem tudja beszedni a fizetési határidőt követő hónap 10. napjáig, akkor az érintett Biztosítottra vonatkozóan Biztosító kockázatviselése a díjjal fedezett hónap utolsó napján 24:00-kor megszűnik. 

Mikor szűnik meg a Biztosító kockázatviselése?

A Biztosító kockázatviselése adott Biztosított vonatkozásában megszűnik

 1. a Biztosított halálával, a halál időpontjában;
 2. Jövedelempótló csomag választása esetén abban az esetben, ha a Biztosított mindkét fedezet, azaz a keresőképtelenségi és a munkanélküliségi tekintetében igénybe vett 12-12 havi szolgáltatást, az utolsó szolgáltatás igénybevételének hónapjának utolsó napján 24:00 órakor
 3. amennyiben a Biztosított az Általános Biztosítási Feltételek 6.5 pontjában meghatározott feltételek szerint a következő biztosítási évre a rá vonatkozó új biztosítási díjrészt elutasítja, akkor a naptári év december 31. napján 24:00 órakor;
 4. a biztosított az Általános Biztosítási Feltételek 8.1 és 8.2 pontjában meghatározott feltételek szerinti felmondása esetén az ott meghatározott időpontban;
 5. a Csoportos Biztosítás bármely okból történő megszűnésével a megszűnés napján 24:00 órakor
 6. amennyiben a Biztosított nem felel meg az Általános Biztosítási Feltételek 1. pontja szerinti feltételeknek:
  • azon biztosítási év utolsó napján 24:00 órakor, amelyik biztosítási évben a biztosított betölti 60. életévét;
  • ha a Biztosított által vállalt esedékes biztosítási díjrészt a Tájékoztatás a díj áthárításáról szóló dokumentumban meghatározottak szerinti időben és módon a Szerződő részére nem teljesíti, akkor a Biztosító kockázatviselése és a biztosítotti jogviszony az adott biztosított vonatkozásában a díjjal rendezett hónap utolsó napjával szűnik meg, melyről a Szerződő tájékoztatja a Biztosítót. Amennyiben pedig a Biztosított az első biztosítási díjrészt nem fizette meg, úgy a biztosítotti jogviszony a kockázatviselés kezdetére visszamenő hatállyal szűnik meg. A biztosítotti jogviszony megszűnéséről a Szerződő tájékoztatja a Biztosítót.
  • amennyiben a Biztosított megszünteti a Szerződő által működtetett Honlapon meglévő regisztrációját, az utolsó díjjal rendezett hónap utolsó napján 24:00 órakor (érdekmúlás). Ezen szabály alapján, amennyiben a Biztosított a rá vonatkozó biztosítási díjrészt előre, a következő hónapra is megfizette, a Biztosító kockázatviselése az ezen díjrészekkel fedezett időszak végéig (annak a hónapnak az utolsó napja 24:00 óráig, amelyre vonatkozóan a Biztosított a rá vonatkozó biztosítási díjrészt a Szerződőnek megfizette) fennáll, azaz a Biztosított regisztrációjának megszüntetése esetén nem kerül sor biztosítási díjrész visszautalására.
    
 7. amennyiben a Biztosított az ENSZ határozataiban rögzített szankció, korlátozás vagy tilalom alatt, vagy az EU, vagy az USA által kihirdetett bármilyen kereskedelmi vagy gazdasági szankció, ideértve törvényi, jogszabályi szankciós rendeleteit és a U.S. Department of the Treasury, Office of Foreign Assets Control (OFAC) által kiadott szankciós lista hatálya alatt áll, a szankció, korlátozás vagy tilalom hatályba lépése hónapjának utolsó napján 24.00 órakor.

Információk az NN Biztosító Zrt-ről

Elérhetőségeink:

Cégnév: NN Biztosító Zrt.

Cégjegyzékszám: 01-10-041574

Székhely: 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8., Postacím: 1364 Budapest, Pf.: 247, Központi telefonszám: 1433, E-mail: nn@nn.hu,

NN TeleCenter: 1433,

Központi faxszám: 06 1 267 4833, Külföldről is hívható telefonszám: +36 1 255 5757,

Hívásfogadási idő:

hétfő: 8:00 - 19:00

kedd-péntek: 8:00 - 16:30

Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39., levélcím: 1534 Budapest, BKKP Postafiók: 777) honlap: felugyelet.mnb.hu

Személyes ügyfélfogadás:

Cím: 1138 Budapest, Váci út 133.

Nyitvatartás biztosítói ügyfeleknek:

hétfő: 8:00 - 19:00

kedd - péntek: 8:00 - 16:00

 

Az NN Biztosító számára kiemelten fontos ügyfelei és munkatársai egészségének védelme, ezért kérjük, hogy személyes ügyfélszolgálatunkat csak halaszthatatlan és elektronikus csatornáinkon vagy telefonos elérhetőségünkön nem elvégezhető ügyintézés esetén keresse fel.

Információk a Biztosításközvetítőről

A biztosításközvetítő neve: Bank360 Szolgáltató Kft.

Felügyeleti nyilvántartási száma: Nyilvántartási szám: 221072600123

A biztosításközvetítő székhelye: 1061 Budapest, Andrássy út 10.

Tevékenysége: függő biztosításközvetítő ügynök

Elérhetősége: 1061 Budapest, Andrássy út 10. telefonszám: +36 1 817 0103 email cím: bank360szolgaltatokft@bank360.hu

Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina krt. 39., levélcím: 1534 Budapest, BKKP Postafiók: 777) honlap: felugyelet.mnb.hu

A csatlakozással vagy termékkel kapcsolatos kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken kérhetsz segítséget: telefonszám: tel.: +36 1 817 0103 email cím: bank360szolgaltatokft@bank360.hu

A biztosításközvetítői tájékoztató itt érhető el.

Hogy mondhatom fel az NN-Bank360 Csoportos személybiztosítást?

A Biztosított a biztosítotti jogviszonyát a Csoportos Biztosításhoz való csatlakozásról szóló visszaigazolás kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szerződő felé postai úton megtett írásbeli nyilatkozattal indoklás és díjfizetési kötelezettség nélkül, azonnali hatállyal felmondhatja.  Ez esetben a Szerződő a Biztosított által már megfizetett díjat a Biztosított részére a felmondás kézhezvételétől számított 30 napon belül visszafizeti a Biztosított részére. Csatlakozást Követő Felmondás esetén a Biztosító kockázatviselése a Biztosított Csoportos Biztosításhoz való csatlakozását követő hónap 12.00 órájára (kockázatviselés kezdete) visszamenő hatállyal szűnik meg.

A 14 napos időszakot követően a Biztosított a biztosítási jogviszonyát a Szerződő felé postai úton megtett írásbeli nyilatkozattal bármikor felmondhatja. Ez esetben a Biztosító kockázatviselése megszűnik annak a hónapnak az utolsó napján 24:00 órakor, amelyre vonatkozóan a Biztosított a rá vonatkozó biztosítási díjrészt a Szerződőnek megfizette.

A Biztosított a felmondási nyilatkozatot a Bank360 Szolgáltató Kft. az alábbi postai címére küldheti meg:
1061 Budapest, Andrássy út 10.

Az NN - Bank360 Csoportos Személybiztosításra vonatkozó jogszabályok

Különösen, de nem kizárólagosan az alábbi jogszabályok rendelkezési az irányadóak:

 • Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.)
 • távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről szóló 2005. évi XXV. törvény (Távért. tv.)
 • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.)
 • a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény (Bit.)
 • 2580/2001/EK Rendelet (2001. december 27.) a terrorizmus leküzdése érdekében egyes személyekkel és szervezetekkel szemben hozott különleges korlátozó intézkedésekről
 • az Európai Unió és az ENSZ Biztonsági Tanácsa által elrendelt pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések végrehajtásáról szóló 2017. évi LII. törvény (Kit.)
 • a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (Pmt.)
 • 327/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet a megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos eljárási szabályokról
 • a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény
 • 2/2011. (I. 14.) NGM rendelet az álláskeresőként való nyilvántartásba vételről, valamint a nyilvántartásból való törlésről
 • 102/1995. (VIII. 25.) Korm. Rendelet a keresőképtelenség és keresőképesség orvosi elbírálásáról és annak ellenőrzéséről
 • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban Info tv.)
 • az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 Rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (a továbbiakban Általános adatvédelmi rendelet)
 • az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvényben (Eüak.)
Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

2,8 / 172
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!