Bank360
  • Hitelek
  • Támogatások
  • Bankszámlák
  • Megtakarítások
  • Vállalat
  • Hitelkalkulátor

Első lépés a jó döntéshez

Itt egyszerűen összehasonlíthatod a bankok és biztosítók pénzügyi ajánlatait. Válassz terméket!

Különdíj: Bank360.hu – A tudatos pénzügyi döntésekért

Különdíj: Bank360.hu –
A tudatos pénzügyi döntésekért

53,2M

Kalkuláció

951e

Oldal megtekintés

0

Pénzügyi kalkulátor

0

Ügyfeleink értékelése

Kiemelt ajánlatok

Miért a Bank360?

A Bank360 mindenki számára egyszerűen összehasonlíthatóvá teszi a hiteleket, biztosításokat és befektetési ajánlatokat.

Első tájékozódási pont

Már az első lépéstől kezdve irányt mutat neked a jó pénzügyi döntéshez.

Szakértő

Szakértő munkatársaink több évtizedes pénzügyi tudását állítjuk a szolgálatodba.

Egyszerű

Bonyolult kérdésekre is egyszerű válaszokat adunk neked, percek alatt összevetheted a bankok és biztosítók sokféle ajánlatát.

Segít neked

Kalkulátorainkkal rád szabottan hasonlíthatod össze a hiteleket, biztosításokat, befektetési lehetőségeket.

Megtakarít számodra

Több tízezer forintot is spórolhatsz havonta a kalkulátoraink segítségével.

Ingyenes

A kalkulátorainkat ingyen használhatod, a segítségért és megtakarításért cserébe a Bank360 nem kér tőled pénzt.

Hírek

Tíz százalékot vertek a béremelések az inflációra
2024-07-24

Tíz százalékot vertek a béremelések az inflációra

Sokkal jobban nőtt a reálbér az elmúlt félévben, mint amennyire visszaesett a csúcsinfláció tetőfokán 2023-ban. Májusban 10 százaléknál nagyobb volt különbség az átlagkereset emelkedése és az éves pénzromlás között.

Elolvasom
Döntött az MNB: tovább csökkent az alapkamat
2024-07-23

Döntött az MNB: tovább csökkent az alapkamat

Erős a forint, alacsony az infláció, és a nemzetközi helyzet is javult, így a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa júliusban is folytathatta a kamatvágásokat. Az alapkamat szerdától már csak 6,75 százalékos lesz.

Elolvasom
Drámai különbség van a nők és a férfiak anyagi helyzete között
2024-07-23

Drámai különbség van a nők és a férfiak anyagi helyzete között

Az elmúlt évekhez viszonyítva több ponton is javult a magyarok pénzügyi helyzete: nőtt azok száma, akiknek marad valamennyi pénzük a hónap végén és csökkent azok száma, akik semmilyen megtakarítással nem rendelkeznek. A férfiak sokkal jobban állnak anyagilag, mint a nők.

Elolvasom
2024-07-22
Mennyi a törlesztője most másfél millió forint személyi kölcsönnek?

Az elmúlt évek csúcsaihoz képest a személyi kölcsönöknél is fokozatosan csökkennek a kamatok. A pénzintézetek ajánlatai között azonban hatalmasak a különbségek. Megnéztük, milyen havi törlesztővel kínálnak jelenleg másfél millió forint személyi kölcsönt.

Elolvasom
2024-07-21
Budapesten 11 évnyi átlagfizetés kell egy 75 négyzetméteres lakáshoz

Éves összevetésben általánosan emelkedtek a lakásárak és a bérleti díjak, ami negatívan befolyásolja a magyarok fizetőképességét. Budapest a legkevésbé megfizethető EU-s fővárosok közé tartozik: 11 évnyi átlagfizetésbe került egy 75 négyzetméteres lakás.

Elolvasom
2024-07-20
Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a friss káradatokból. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.

Elolvasom
2024-07-19
Kötelező biztosítás 2024

Akár új, akár használt gépjárművet veszünk, kötelező felelősségbiztosításra szükségünk lesz. 2024. július 16-tól már az elektromos rollerekre és hasonló járművekre is. Tudj meg mindent a termékről és lehetőségeidről!

Elolvasom

Partnereink

Gyakran ismételt kérdések

Ha szeretnél eligazodni a hitelkamatokkal vagy az aktuális kamattámogatásokkal kapcsolatban, ezen az oldalon mindent megtalálsz.

A bankok kínálatából számos hiteltípus közül választhatsz, az aktuálisan kitűzött célodnak megfelelően. Ha még nem tudod, mi lenne a jó döntés, nézd meg hitelekről szóló tartalmainkat.

Mielőtt bankszámlát választanál, érdemes először a pénzügyi szokásaidat végiggondolni és azokhoz igazodva választani, így kényelmesen és olcsón intézheted a pénzügyeidet. Nézd meg a bankszámla kisokost!

Ha ingatlanvásárlás előtt állsz, a megfelelő lakáshitel kiválasztása az egyik legfontosabb teendő. Mielőtt belevágnál, kalkulálj és tudj meg mindent a jelzáloghitelekről!

Ismerd meg a hiteltörlesztés feltételeit is, mielőtt beadod igénylést, így biztosan nem érnek meglepetések a futamidő alatt. Itt összefoglaltunk mindent, amit a törlesztésről tudni érdemes.

Ha a lakástakarékpénztáraknál kamatoztatod a megtakarításod, előbb érheted el a kitűzött célt és juthatsz saját lakáshoz. Ismerd meg a lakástakarék jellemzőit!

A hiteligénylés folyamata eltér attól függően, hogy milyen típusú kölcsönt szeretnél felvenni és hogy milyen célra. Ezen az oldalon összefoglaltuk a legfontosabb információkat, hogy az igénylés gördülékenyen menjen!

A nyugdíjrendszerek jövőjére gondolva ma vétek elhanyagolni az öngondoskodást. Erre több, az állam által jutalmazott forma is létezik, ismerd meg ezeket!

A hitelfelvételnek az ügyleti kamaton felül más költségei is lehetnek, ezekről ezen az oldalon olvashatsz bővebben.

A babaváró hitel az egyik legnépszerűbb állami támogatás, a maximum 11 millió forint kamatmentes kölcsönt az indulás óta több százezer fiatal házaspár vette fel. Ismerd meg a támogatás feltételeit!

Biztosítást szinte bármilyen élethelyzetre és vagyontárgyra lehet kötni, a kérdés, hogy ezek közül melyik lesz számodra igazán hasznos. Tudj meg mindent a különböző biztosítások működéséről!

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) számos lakáscélra fordítható: új és használt lakás vásárlására, új lakás építésére, bővítésre és akár korszerűsítésre is. Nézd meg, milyen feltételekkel tudod igénybe venni az akár 10 millió forintos támogatást!

A CSOK-ot 2023. december 31-ig lehetett igénybe venni, 2024. januártól a CSOK Plusz hitel és preferált kistelepüléseken a falusi CSOK elérhető.

A vállalati bankszámláknak számos típusa van, akár kifejezetten a vállalkozás tevékenységi köréhez is igazíthatod a számlacsomag feltételeit. Nézd meg, mire lesz szükséged a számlanyitáshoz!

A vállalati hitelek között találunk piaci és kamattámogatott konstrukciókat is, emellett az sem mindegy, hogy milyen célra szeretnéd felvenni a kölcsönt. Tudj meg mindent az elérhető vállalati hitelekről!

A kamattámogatással igénybe vehető Széchenyi hiteleket felhasználhatod vállalkozásod mindennapi költségeinek a kifizetésére, de akár egy nagyobb beruházást is finanszírozhatsz belőle. Nézd meg, mit érdemes tudni ezekről a kölcsönökről!

A Növekedési Hitelprogramban (NHP) vállalkozások vehetnek részt. Legutóbbi formája, az NHP Hajrá! a koronavírus-járvány idején volt elérhető 2021. szeptember 30-ig, azóta nem lehet új igénylést beadni. A korábbi feltételekről itt olvashatsz részletesen.