BiztosításBiztosítás

Biztosítás 2020

  • Online díjszámítás mindössze néhány kattintással
  • Találd meg a legkedvezőbb terméket
  • Kösd meg a biztosításod online

Életbiztosítás

Legyen egyszeri, vagy rendszeres díjas, az életbiztosítás egy jó lehetőség a megtakarításaid gyarapítására, és anyagi segítséget is nyújt a családnak súlyos betegség, vagy tragédia esetén. Nézd meg a lehetőségeket!

Lakásbiztosítás

Egy jól megválasztott lakásbiztosítással megóvhatod a lakásod, és az ingóságaidat is. Havi pár ezer forint kiadással több milliós károkat is biztosíthatsz. Hasonlítsd össze a biztosítók ajánlatait és kösd meg pár perc alatt online a számodra legkedvezőbb biztosítást!

Utasbiztosítás

Mindegy, hogy várost nézni, síelni, vagy nyaralni indulsz, az utasbiztosítás már napi pár száz forintból megvásárolható, és segít, ha baj történik. Online utasbiztosítás kalkulátorunk segítségével közel 100 utasbiztosítás közül választhatsz, akár az indulás előtti órákban is!

Kötelező biztosítás

Akár új, akár használt gépjárművet vásárolunk kötelező felelősségbiztosításra szükségünk lesz. Tudtad, hogy néhány kattintással akár évi több tízezer forintot spórolhatsz? Találd meg a legkedvezőbb kötelező biztosítást az online kalkulátor segítségével! 

Casco biztosítás

Szereted az autódat? Problémát jelentene egy komolyabb szervizköltség kifizetése? Válassz online kalkulátorunk segítségével Casco biztosítást - akár kötelező biztosítással együtt - a nyugodt alvásért!

Balesetbiztosítás

Bármikor történhet váratlan betegség vagy baleset, amikor jól jön a segítség. A balesetbiztosítás fedezetet nyújt többek között háztartási balesetek, kritikus betegségek, pl. rosszindulatú daganat, súlyos fejsérülés vagy szívizominfarktus esetén, vagy egyéb balesetek esetén. 

Egészségbiztosítás

Az egészségbiztosítás segítségével az állami egészségügyi rendszer mellett a magán ellátást is kiszámíthatóan igénybe lehet venni.

Nyugdíjbiztosítás

Hitelfedezeti biztosítás

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4,9 / 41
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!