BiztosításBiztosítás

Biztosítás 2021

  • Online díjszámítás mindössze néhány kattintással
  • Találd meg a legkedvezőbb terméket
  • Kösd meg a biztosításod online

Életbiztosítás

Legyen egyszeri, vagy rendszeres díjas, az életbiztosítás egy jó lehetőség a megtakarításaid gyarapítására, és anyagi segítséget is nyújt a családnak súlyos betegség, vagy tragédia esetén. Nézd meg a lehetőségeket!

Lakásbiztosítás

Egy jól megválasztott lakásbiztosítással megóvhatod a lakásod, és az ingóságaidat is. Havi pár ezer forint kiadással több milliós károkat is biztosíthatsz, legyen szó tűzesetről, viharkárról vagy betöréses lopásról.

Utasbiztosítás

Mindegy, hogy várost nézni, síelni, vagy nyaralni indulsz, az utasbiztosítás már napi pár száz forintból megvásárolható, és segít, ha baj történik - így egy távoli országban sem kell attól tartanod, hogy magadra maradsz betegség vagy más probléma esetén.

Kötelező biztosítás

Akár új, akár használt gépjárművet vásárolunk, kötelező felelősségbiztosításra szükségünk lesz. Tudj meg mindent a termékről és lehetőségeidről!

Casco biztosítás

Szereted az autódat? Problémát jelentene egy komolyabb szervizköltség kifizetése? Akkor érdemes casco biztosítást is kötnöd a kötelező mellé, így azokban a helyzetekben is számíthatsz az anyagi segítségre, ha nem tudod biztosan, mi okozta a kárt.

Balesetbiztosítás

Bármikor történhet váratlan betegség vagy baleset, amikor jól jön a segítség. A balesetbiztosítás fedezetet nyújt többek között háztartási balesetek, kritikus betegségek, pl. rosszindulatú daganat, súlyos fejsérülés vagy szívizominfarktus esetén, vagy egyéb balesetek esetén. 

Egészségbiztosítás

Az egészségbiztosítás segítségével az állami egészségügyi rendszer mellett a magán ellátást is kiszámíthatóan igénybe lehet venni.

Nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjbiztosítás a pénzügyi tervezés egyik legfontosabb eleme: ezzel a megtakarítási formával kiegészítheted az állami nyugdíjad, így életed végéig gondoskodhatsz a megszokott életszínvonal fenntartásáról.

Hitelfedezeti biztosítás

Számos élethelyzet adódhat, amikor egy meglévő kölcsön törlesztése nehezebbé válik. Egy hitelfedezeti biztosítással azonban nem kell tartanod a váratlan jövedelemkieséstől, hiszen a biztosító átvállalja a havi törlesztőrészlet fizetését, amíg egyenesbe kerülsz.

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4,84 / 49
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!