Blogozó emberek

Olcsóbb lehet az online személyi kölcsön igénylés

2018.11.30
Személyi kölcsön igénylés online, videóazonosítással
Gyorsaság, egyszerűség, kényelem: a bankok az elmúlt években ezeket a fogalmakat helyezték előtérbe, és a kedvező kamatozás mellett már a hiteligénylés folyamatának a leegyszerűsítésével is igyekeznek meggyőzni az ügyfeleket arról, hogy őket érdemes választani.

A legjobb személyi kölcsön akciók, ha új berendezés kell a sulihoz

2018.09.21
Személyi kölcsönnel nem porbléma az új bútorok beszerzése az iskolához!
Ha elsős csemeténknek csengettek be szeptember elején, meglehetősen komoly átalakítások és kiadások várnak ránk otthon is. Mit tehetünk, ha nem bírjuk pénztárcával? Egy személyi kölcsön jól jöhet, főleg akkor, ha még akciós is!

A 8 leggyakoribb ok, amiért kölcsönt vesznek fel a magyarok

2018.09.18
Rengeteg okból vehetünk fel hitelt, de ezek a leggyakoribbak
Megszámlálhatatlan oka lehet annak, hogy hitelhez nyúlunk. Lehet szó lakásvásárlásról, egyszerű bevásárlásról, családi eseményről vagy autóvásárlásról, a paletta igen színes. Mégis kiemelkedik néhány hitelcél, amelyek miatt a leggyakrabban nyúlunk valamilyen kölcsönhöz. Ügyfeleink visszajelzése és a banki tapasztalatok alapján összegyűjtöttük, hogy melyek a leggyakoribb hitelcélok és ezeken melyik kölcsön segíthet a legtöbbet. Bármilyen hitelre is legyen szükségünk, a legkedvezőbb ajánlatok összehasonlításához érdemes egy hitelkalkulátort segítségül hívni.

Pihenj rá az év hátralévő részére – nyaralás az utószezonban személyi kölcsönből

2018.09.14
Nyaralás az utószezonban személyi kölcsönből? Lehetséges!
Vége van a nyárnak, de még nem járnak hűvös szelek. A szeptemberi vénasszonyok nyara ideális időszak arra, hogy rápihenj az év végi hajrára, ráadásul ilyenkor már a főszezonban drágán elérhető utazások is jóval olcsóbbak. A nyaralás azonban még így is megterhelő lehet a családi kasszának, így felmerül a kérdés: mennyiért és legfőképpen miből utazzunk? Partnerünk, a személyi-kölcsön.hu utánajárt hogyan élvezheted az utószezont anélkül, hogy fenyegetne a túlzott eladósodás veszélye.
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!